Forum Milan Club Polonia Strona Główna Forum Milan Club Polonia  
  Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu     FAQ     Szukaj     Użytkownicy     Grupy     Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyjazd na mecz Milan-Real
Autor Wiadomość
Slidewater 
Administrator

Nr legitymacji: MCP 844
Wysłany: 04-11-2010, 20:53   

No i lech rozjechal Man City:) Ja juz w domu jestem jutro powrzucam fotki i czekam na wasze:) Milej podrozy powrotnej^^

Mates 

Nr legitymacji: MCP 380
Wysłany: 04-11-2010, 21:26   

przed chwilą zajechałem do domu;p
dzięki wszystkim na świetny wyjazd, było super. miło się było z Wami wszystkimi spotkać. do zobaczenia przy kolejnej okazji:)

Jonathan 

Nr legitymacji: MCP 992
Wysłany: 04-11-2010, 21:43   

Melduje sie w domu :D Było kapitalnie ! Dzieki wszystkim ! Co do zdjec i filmow postaram sie swoje wrzucic jutro ! Pozdro !

Gaździk 

Nr legitymacji: MCP 859
Wysłany: 04-11-2010, 22:29   

Dokładnie, super wyjazd. Nie moge sie doczekac kolejnego! :D

sawczen 

Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 04-11-2010, 23:08   

pomorska ekipa tym razem pozdrawia z kfc :D robimy male tournee po Wroclawiu ;) no ale ja planowo bede po 8rano w domu, wiec nie jest najgorzej,tylko koszt wyjazdu sie zwieksza ;)

saylent 

Nr legitymacji: MCP 866
Wysłany: 04-11-2010, 23:09   

Warszawa melduje się z powrotem :)
24h w podróży. Bleh :P Zmęczenie jest, ale warto było. Dzięki i do zobaczenia wkrótce :)

Marco82 

Wysłany: 04-11-2010, 23:25   

Ja rowniez juz w domciu od dluzszej chwili-jestem bardzo zadowolony z wyjazdu-atmosfera na San Siro,wspaniala-tego sie nie da opisac slowami-to trzeba przezyc :)-super ekipa-dziekuje wszystkim-za zajebisty wyjazd-do szybkiego zobaczenia-pozdrawiam wszystkich... :)

bestsp 

Nr legitymacji: MCP 966
Wysłany: 04-11-2010, 23:36   

Potwierdzam, atmosfera cudowna!
Dziekuję kierowcy mjurek za bezpieczny powrót.

Do zobaczenia na kolejnym meczu! :)

Azra 

Nr legitymacji: MCP 372
Wysłany: 05-11-2010, 08:36   

Slidewater napisał/a:
No i lech rozjechal Man City:)

Jak miło to zobaczyć w temacie wyjazdu na Milan - Real :D
Kolejorz!

sawczen 

Wysłany: 05-11-2010, 08:54   

no Agata, aż zazdroszczę takiego meczu na żywo jaki zagrał Lech :D chociaż emocje na San Siro też były przednie...

ja chwilę temu wszedłem do domu ;) dzięki wszystkim za wyjazd i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia!

O jo joj... ojo jo joj... :D

Bart 

Wysłany: 05-11-2010, 09:29   

20 minut temu pokonałem drogę 460 km i dziękuję całemu MCP za wyjazd i świetną zabawę. Forza Milan !!!

kwasky 

Nr legitymacji: MCP 378
Wysłany: 05-11-2010, 10:04   

Bart napisał/a:
20 minut temu pokonałem drogę 460 km i dziękuję całemu MCP za wyjazd i świetną zabawę. Forza Milan !!!

He he Bart doobrze że dotarlismy wkońcu. Ja byłem o 7 w domu szybka kąpiel i od 8 już jestem w pracy :D

FORZA MILAN!!!!

piasek129 

Nr legitymacji: MCP 934
Wysłany: 05-11-2010, 10:23   

Bafflo nic nie pisze ale ja się pochwalę ;D Gdańsk od 1,5h oficjalnie w domu , pozdro ludziska ;D

sawczen 

Wysłany: 05-11-2010, 10:33   

jakby ktoś nie zauważył tematu, to zachęcam do wrzucania zdjęć, filmów, czegokolwiek :) http://www.milanclubpolon...topic.php?t=449

btw. Doszły mnie słuchy, że w TV było kilka razy widać flagę MCP, potwierdzi to ktoś, kto uważnie oglądał?

kwasky 

Wysłany: 05-11-2010, 10:34   

sawczen napisał/a:
jakby ktoś nie zauważył tematu, to zachęcam do wrzucania zdjęć, filmów, czegokolwiek :) http://www.milanclubpolon...topic.php?t=449

btw. Doszły mnie słuchy, że w TV było kilka razy widać flagę MCP, potwierdzi to ktoś, kto uważnie oglądał?

Mam nagrany mecz z kanału Sky Sport 1 HD więc naepwno jeżeli nas pokazywali to to bede miał w dobrej jakości. Godzinę studia przed meczem i po meczu.

Marco82 

Wysłany: 05-11-2010, 10:41   

Najwazniejsze ze wszyscy cali i zdrowi dojechali do domu=oj emocji bylo sporo...:)

kwasky 

Wysłany: 05-11-2010, 10:55   

Ekipa z Gdańska gdzie ogladała mecz lecha? Rzeszów w Guiness Pub na rynku Wrocławskim. Piwo 16 zł :D

sawczen 

Wysłany: 05-11-2010, 11:00   

kwasky, no to trochę daliśmy ciała, że się nie dogadaliśmy, jakbym wiedział, że macie tak późno powrót to byśmy się zgadali na wspólny wypad na miasto, ale widocznie nam uciekliście ;)

My oglądaliśmy w Paparazzim również na rynku wrocławskim, przy ulicy Rzeźniczej - niedaleko Sofitel Old Town. Piwo 10zł, więc pomorska ekipo - widzicie, mogliśmy trafić drożej :D

kwasky napisał/a:
Mam nagrany mecz z kanału Sky Sport 1 HD więc naepwno jeżeli nas pokazywali to to bede miał w dobrej jakości. Godzinę studia przed meczem i po meczu.

no to zabieraj się do oglądania i jak gdzieś zobaczysz flagę to wycinek i wrzucaj film ;)

pozdro

kwasky 

Wysłany: 05-11-2010, 11:19   

sawczen napisał/a:
kwasky, no to trochę daliśmy ciała, że się nie dogadaliśmy, jakbym wiedział, że macie tak późno powrót to byśmy się zgadali na wspólny wypad na miasto, ale widocznie nam uciekliście ;)

no rozminęliśmy się, a nie wymieniliśmy się numerami dlatego nie szukalimsy już was

sawczen napisał/a:

no to zabieraj się do oglądania i jak gdzieś zobaczysz flagę to wycinek i wrzucaj film ;)

niech tylko wyjde z pracy :)

rute 

Nr legitymacji: MCP 035
Wysłany: 05-11-2010, 11:39   

Również dołączam się do wszystkich podziękowań i pochwał :) Wyjazd bardzo udany, nikt nie zginął, wszyscy cali i zdrowi dotarli do domów :) Teraz niech każdy wrzuci swoje zdjęcia i nagrania, posklejamy w całóść to może cały mecz będzie ;)

PS. nie miesza się gów.. z marcepanem! ;)

Azra 

Nr legitymacji: MCP 372
Wysłany: 05-11-2010, 12:51   

sawczen napisał/a:
no Agata, aż zazdroszczę takiego meczu na żywo jaki zagrał Lech :D chociaż emocje na San Siro też były przednie...

Ale takiego dopingu jak w Poznaniu na San Siro nie było, mogę Ci to zagwarantować :D

bajer 

Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 05-11-2010, 18:27   

Azra napisał/a:
No i lech rozjechal Man City:)

Jak miło to zobaczyć w temacie wyjazdu na Milan - Real :D
sawczen napisał/a:

A ja od siebie mogę tylko dodać, to co działo się w Kotle wczoraj to najpiękniejsza rzecz jaką chyba przeżyłem w swoim kibicowskim życiu, do pełni szczęścia w tym tygodniu zabrakło tylko tych 2 minut i zwycięstwa nad Realem :D najlepszy doping, nawet w autobusie mi Angole przybijali "piątki" że jeszcze czegoś takiego nie widzieli, aż duma rozpierała :D

Shady_ACM 

Nr legitymacji: MCP 988
Wysłany: 06-11-2010, 09:59   

Do teraz nie wierze że byłem na San Siro, dzieki wszystkim za wyjazd ;)

rute napisał/a:
PS. nie miesza się gów.. z marcepanem! ;)

Prawdziwy gentleman nie pije przed 12... a kto ku*wa powiedział że ja jestem gentlemanem.

Te cytaty to już klasyka :P

Bafflo 

Nr legitymacji: MCP 462
Wysłany: 06-11-2010, 11:33   

oj tam oj tam, co bylo a nie jest...
pozdrawiam was kochani i wiem, ze juz ze mna nigdzie nie pojedziecie ;p

Jonathan 

Nr legitymacji: MCP 992
Wysłany: 06-11-2010, 15:09   

Bafflo : To Ty Hans ? :)

Odpowiedz do tematu