przed chwilą zajechałem do domu;p
dzięki wszystkim na świetny wyjazd, było super. miło się było z Wami wszystkimi spotkać. do zobaczenia przy kolejnej okazji:)
Jonathan
Nr legitymacji: MCP 992
Wysłany: 04-11-2010, 21:43
Melduje sie w domu :D Było kapitalnie ! Dzieki wszystkim ! Co do zdjec i filmow postaram sie swoje wrzucic jutro ! Pozdro !
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 04-11-2010, 23:08
pomorska ekipa tym razem pozdrawia z kfc :D robimy male tournee po Wroclawiu ;) no ale ja planowo bede po 8rano w domu, wiec nie jest najgorzej,tylko koszt wyjazdu sie zwieksza ;)
Ja rowniez juz w domciu od dluzszej chwili-jestem bardzo zadowolony z wyjazdu-atmosfera na San Siro,wspaniala-tego sie nie da opisac slowami-to trzeba przezyc :)-super ekipa-dziekuje wszystkim-za zajebisty wyjazd-do szybkiego zobaczenia-pozdrawiam wszystkich... :)
Wysłany: 04-11-2010, 23:36
Potwierdzam, atmosfera cudowna!
Dziekuję kierowcy mjurek za bezpieczny powrót.
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 05-11-2010, 11:00
kwasky, no to trochę daliśmy ciała, że się nie dogadaliśmy, jakbym wiedział, że macie tak późno powrót to byśmy się zgadali na wspólny wypad na miasto, ale widocznie nam uciekliście ;)
My oglądaliśmy w Paparazzim również na rynku wrocławskim, przy ulicy Rzeźniczej - niedaleko Sofitel Old Town. Piwo 10zł, więc pomorska ekipo - widzicie, mogliśmy trafić drożej :D
kwasky napisał/a:
Mam nagrany mecz z kanału Sky Sport 1 HD więc naepwno jeżeli nas pokazywali to to bede miał w dobrej jakości. Godzinę studia przed meczem i po meczu.
no to zabieraj się do oglądania i jak gdzieś zobaczysz flagę to wycinek i wrzucaj film ;)
kwasky, no to trochę daliśmy ciała, że się nie dogadaliśmy, jakbym wiedział, że macie tak późno powrót to byśmy się zgadali na wspólny wypad na miasto, ale widocznie nam uciekliście ;)
no rozminęliśmy się, a nie wymieniliśmy się numerami dlatego nie szukalimsy już was
sawczen napisał/a:
no to zabieraj się do oglądania i jak gdzieś zobaczysz flagę to wycinek i wrzucaj film ;)
Również dołączam się do wszystkich podziękowań i pochwał :) Wyjazd bardzo udany, nikt nie zginął, wszyscy cali i zdrowi dotarli do domów :) Teraz niech każdy wrzuci swoje zdjęcia i nagrania, posklejamy w całóść to może cały mecz będzie ;)
no Agata, aż zazdroszczę takiego meczu na żywo jaki zagrał Lech :D chociaż emocje na San Siro też były przednie...
Ale takiego dopingu jak w Poznaniu na San Siro nie było, mogę Ci to zagwarantować :D
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 05-11-2010, 18:27
Azra napisał/a:
No i lech rozjechal Man City:)
Jak miło to zobaczyć w temacie wyjazdu na Milan - Real :D
sawczen napisał/a:
no Agata, aż zazdroszczę takiego meczu na żywo jaki zagrał Lech :D chociaż emocje na San Siro też były przednie...
A ja od siebie mogę tylko dodać, to co działo się w Kotle wczoraj to najpiękniejsza rzecz jaką chyba przeżyłem w swoim kibicowskim życiu, do pełni szczęścia w tym tygodniu zabrakło tylko tych 2 minut i zwycięstwa nad Realem :D najlepszy doping, nawet w autobusie mi Angole przybijali "piątki" że jeszcze czegoś takiego nie widzieli, aż duma rozpierała :D