Forum Milan Club Polonia Strona Główna Forum Milan Club Polonia  
  Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu     FAQ     Szukaj     Użytkownicy     Grupy     Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyjazd na Man United-Milan 10.03.2010
Autor Wiadomość
rute 

Nr legitymacji: MCP 035
Wysłany: 22-03-2010, 20:32   

Witam szanowne grono Milanistów :D ze swojej strony również chciałabym złożyć podziękowania dla organizatorów i uczestników tegoż wspaniałego wyjazdu, proszę o wybaczenie naszych lekkich opóźnień, najpierw na dworzec a potem na stadion, umówiłam się z chłopakami, że wezmę to na siebie, choć tak naprawdę nie miałam z wyżej wymienionymi spóźnieniami nic wspólnego (nie pudrowałam noska w kiblu ;P) jeżeli chodzi o stadion to nie omieszkam nie zgodzić się z Sonarem, z zewnątrz wiało badziewiem, ale w środku to zupełnie inna bajka :) Anglicy natomiast są wyjątkowo zahartowani, ja sama nie należę do zmarzluchów, ale to co oni tam noszą to już przegięcie ;) generalnie wyprawa zdecydowanie na plus, z carlo zwiedziliśmy dodatkowo stadiony City, Boltonu, Evertonu i Liverpoolu także nudno nie było :) zakosztowałam fish and chips, wypiłam angielskie piwo, widziałam Astona, czegóż więcej chcieć? ;P

PS. Szczególne podziękowania dla driva za wspaniałą gościnę

PS2. Lada moment wrzucę pare zdjęć do panelu, Ole! :D

rangiz 

Nr legitymacji: MCP 874
Wysłany: 01-04-2010, 04:54   

http://www.youtube.com/watch?v=GtPtxhgGBLE

Odpowiedz do tematu