Curva Sud Milano przygotowuje na mecz z Realem specjalną oprawę. Miejmy nadzieję, że staną na wysokości zadania i będzie co oglądać.
_________________ "Znam twoje czyny,
że ani zimny , ani gorący nie jesteś.
Obyś był zimny albo gorący!
A tak, skoro jesteś letni
i ani gorący, ani zimny,
chcę cię wyrzucić z mych ust."
Apokalipsa Św. Jana 3, 15-16
Voltrex
Nr legitymacji: MCP 606
Wysłany: 30-10-2009, 13:13
Ok, thx za info. Bo miałem pewne obawy. Już zacieram ręce, wreszcie Milan na żywo :D
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 30-10-2009, 17:32
milanek82 napisał/a:
jak wyglada sprawa z odbiorem biletow dla osob ktore wykupily pakiet na lige mistrzow??
z informacji jakie posiadamy, osoby z pakietem na LM wchodza normalnie przez bramki... wasze karnety sa wgrane na CR.
jednakze przed spotkanie, koordynator odbierajac bilety papierowe zapyta sie w kasie o szczegoly.
powodzenia
_________________ MILANOSIAMONOI !! ...SEMPRE...
Piotrek
Nr legitymacji: MCP 355
Wysłany: 30-10-2009, 19:19
Mam pytanko czy zostały już wysłane jakieś meile co do szczegółów wyjazdu?
_________________ Per sempre rossoner
Leszcz84
Nr legitymacji: MCP 750
Wysłany: 30-10-2009, 21:17
Piotrek napisał/a:
Mam pytanko czy zostały już wysłane jakieś meile co do szczegółów wyjazdu?
koordynator odbierajac bilety papierowe zapyta sie w kasie o szczegoly.
powodzenia
jeżeli koordynator dogada się z Panią, która wydaje bilety ;-P
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Wysłany: 31-10-2009, 18:18
gatusostce napisał/a:
jeśli jest ktoś chętny na podróż na trasie kraków->katowice->wrocław podróż autostradą to mam wolne miejsca w aucie chętnych zapraszam na PW. :) do zobaczenia we wrocku. Ps. podróż powrotna najprawdopodobniej przez Czewe (muszę zachaczyć o dworzec PKS na te gigantyczne hamburgery ;) )
ee tam, zeby to chociaz dobre bylo...
oczywiscie sie zapisuje na powrot ; )
snaxkaka22 napisał/a:
Voltrex napisał/a:
Aha, mam jeszcze pytanie czy jak wezmę sobie lustrzankę to czy można będzie ją wnieść na stadion
Voltrex Na Romie miałem Sony alfa 350 i nikt nie sapał wiec raczej bez problemu wszystko da się wnieść, nie wnikają w to!
Azra wiesz jak to jest:
Milan Club Polonia, Pani nerwowo zapyta Bolonia..? Baker ze stoickim spokojem odpowie Polonia, po czy bez okazania jakiegokolwiek dokumentu dostaniemy bilety!
Azra wiesz jak to jest:
Milan Club Polonia, Pani nerwowo zapyta Bolonia..? Baker ze stoickim spokojem odpowie Polonia, po czy bez okazania jakiegokolwiek dokumentu dostaniemy bilety!
Trzeba jeszcze potwierdzić, że si "banco bonificata" :)
dlatego właśnie obawiam się o konwersację na temat wejściówek z kartą CR hehe
Od razu zaznaczam, że relacja niestety wirtualna, czekam na opinie szczęśliwców :)
http://www.curvasudmilano...almadrid_06.JPG
-oprawa Sud na wyjściu, w trakcie meczu odpalane pojedyncze race, nic z tych rzeczy nie pokazał nSport, nie wiem jak było w innych relacjach.
milanek82
Nr legitymacji: MCP 234
Wysłany: 04-11-2009, 14:52
mam jeszcze tylko jak spiewane jest Ale Ale przed wyjsciem(na filmie widac czyjes plecy wiec sprobuje tylko dzwiek wydobyc) i potem hymn LM i powitanie,ale to przez rece czyjes bo kolorowe folie oprawy byly podnoszone, pozatym wole bardziej fotki i je od czasu do czasu pstrykalem, pozniej zrobie galerie i dam linka.
rangiz: Oprawe na nord mam cyknieta wiec obejrzysz :) i dzieki za link do oprawy na Sud ,milo zobaczyc co sie tworzylo :)
Pozdrowienia z Wroclawia!
Ekipa z Pomorza i Wa-wy dopinguje Andriya jak upokarza Interistow!
MCP dostaje darmowe shoty w Pubie PAPARAZZI na Starym Rynku!
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 04-11-2009, 22:20
interista pezzo di merda! Wynik z Kijowa na ten moment cieszy nas duzo bardziej niz nasz wczorajszy ;) z domu napisze cos ciekawszego ;) knajpka paparazzi we wroclawiu miazdzy, w dodatku jest przy ulicy Rzeźniczej ;D
Pozdrawiam wszystkich!
milanek82
Nr legitymacji: MCP 234
Wysłany: 04-11-2009, 22:34
no to sie chlopaki pospieszyliscie....niestety, a prawie blok wschodni pieknie by utarl im nosa dzis, ale jeszcze rubin i dynamo moga wyjsc :)
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 05-11-2009, 08:16
OT
mysle, ze teraz juz pozamiatane... miernoty na pewno sie przeslizgna :(