Mialem nie jechac bo bylem chory, ale kase wplacilem ;) Oplacalo sie bo teraz wyzdrowialem i wyjazd jak znalazl :) Tylko z Kielc ciezko jest dojechac do Wrocka, takze bede chyba kombinowal przez Kraków.
krzysiekACM napisał/a:
Jak najbardziej jest taka możliwość żebyś odwiedził Milan Point, ponieważ jeden znajduje się na Duomo, gdzie na pewno się pojawimy ;)
Obawiam sie ze pozostanie nam zwiedzanie MP od zewnatrz :( Rok temu bylismy na Udinese i w dniu meczu w niedziele sklep byl nieczynny :/ Teraz moze byc podobnie.
_________________ CI SN LE COSE DA NN FARE MAI NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE NE' X MARE NE' X TERRA UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
Kiedy beda dalsze info odnosnie wyjazdu bo narazie nic nie dostałem?
_________________ Jestem swój, dziś się do tego przyzwyczaj, odpierdol się od mojego zrycia!
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 08-05-2009, 16:13
no to racja w moim przypadku oprocz kwestii finansowych ktore mimo ze nie mam pieniedzy to zawsze mozna by bylo powiedziec rodzicom ze chcialbym dostac prezent na urodziny (choc i tak by to nie przeszlo) to jednak matura w poniedzialek zupelnie uniemoliwia wyjazd a zaluje strasznie bo byc moze to jedna z ostatnich okazji by zobaczyc Maldiniego na boisku, niestety nie bedzie mi to dane
najważniejsze info to miejsce zbiórki i godzina odjazdu - a to znacie z forum.
także wiecie gdzie przyjechać ;)
a maila też jeszcze nie dostałem, ale pewnie niedługo dostaniemy ;)
Nr legitymacji: MCP 441
Wysłany: 08-05-2009, 20:25
nieoficjalne info : wziac ze soba cztery kanapki, zgrzewke piwa, troche gotowki i ewentualnie papier toaletowy. :)
ps. baker wystartuje z wami z poznania, pojawie sie w stolicy wielkopolski nieco wczesniej przy okazji odwiedz starych znajomych, na pociag powinienem sie wyrobic. do zobaczenia.
baker napisał/a:
Zbiórka będzie o 19:30 przed głównym wejściem na dworzec PKP we Wrocławiu i stamtąd też odjazd (a konkretnie sprzed pobliskiej stacji Orlenu).
a to czytałeś? :)
musialem przeoczyc :D dzieki za info :D a wiesz moze czy dostaniemy jakiegos maila z potwierdzeniem?
_________________ Jestem swój, dziś się do tego przyzwyczaj, odpierdol się od mojego zrycia!
Spokojnie, prezes pracuje nad mailami i na pewno każdy go dostanie ;)
_________________ "Znam twoje czyny,
że ani zimny , ani gorący nie jesteś.
Obyś był zimny albo gorący!
A tak, skoro jesteś letni
i ani gorący, ani zimny,
chcę cię wyrzucić z mych ust."
heh, jednak byłeś pierwszy farciarzu :P
Wyjazd fajny, tylko jak zwykle podróż to straszna mordęga (zwłaszcza powrotna)
33 polskich milanistów na meczu, siedzieliśmy na dolnym kręgu trybuny północnej
pozdrowienia dla wszystkich uczestników wyjazdu
ps. martwi mnie że tak mało osób ubiera na wyjazdy gadżety MCP, zamiast śmigać na mieście w koszulkach meczówkach i szalach forza Milan, powinniśmy śmigać w koszulkach i szalach MCP, tak abyśmy byli bardziej widoczni jako fc z Polski.
Wysłany: 12-05-2009, 13:59
Milko([']) z Canal+ wspomniał, że na stadionie jest 33 polskich milanistów z fan klubu "Polonia" ;)
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 12-05-2009, 14:57
konrad_acm napisał/a:
wspomniał, że na stadionie jest 33 polskich milanistów z fan klubu "Polonia"
ja tam usłyszałem, że jest ich 29 :D no i informacja o fan klub polonia.. blamaż, ale za to przyznał, że bardzo prężnie działamy, dodał też, że juventus też ma swój polski fan klub :D
JA bylem 1 raz San Siro i caly wyjazd robi wrazenie :D:D naprawde bylo zajebisc.... kazdy sie smial ze ludzie z Torunia i Włocławka beda rano w domu i wykrakaliscie!!!:P:P przeoczylismy pociac z Poznania do Torunia i czekalismy na dworcu od 20 do 2:30:P:P w domu jakos bylismy o 5 ale warto bylo :)
To był mój pierwszy wyjazd i naprawdę było zajebiśc...szczególnie oprawa meczu robi wrażenie. Pozdrawiam wszystkich którzy czekali jeszcze na dworcu we wrocku!!!
Ja w domu bylem o 3. Podroz powrotna masakra :( Z mega fartem zalapalem sie na ostatni autobus z Krakowa do Kielc o polnocy :/ Jak tak beda podrozowac kibice na EURO 2012 to powodzenia :D
Jeszcze co kierowca dal, najpierw przez Niemcy, pozniej znowu na Czechy... nudzilo mu sie chyba :/
_________________ CI SN LE COSE DA NN FARE MAI NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE NE' X MARE NE' X TERRA UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA