W związku z dużym zainteresowaniem meczami majowymi, a przede wszystkim meczem z Romą, Zarząd MCP postanowił zrezygnować z wyjazdu kwietniowego.
Dołożymy natomiast wszelkich starań, aby zorganizować wyjazdy na dwa szlagierowe mecze w maju: Juve i Roma. Mamy nadzieję, że w związku z zamówieniem przez nas kart Cuore Rossonero będziemy mieć większą szansę uzyskania satysfakcjonującej puli biletów na oba mecze.
i to jest świetna wiadomość, oby udało się zdobyć jak najwięcej biletów :)
Adi MILAN
Nr legitymacji: MCP 231
Wysłany: 16-04-2009, 09:04
szkoda,że tak późno takie info :(:(:(
ale miejmy nadzieję, że uda się zdobyć dużą pulę biletów na oba mecze... choć szczerze w ta wątpię :(:(:(
ale teraz poprosze wcześniej info na temat biletów... bo wiecie ludzie muszą dużo spraw poukładać - np. wziąć wolne w pracy :) takie info do zarządu :)
_________________ SEMPRE INSIEME
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 16-04-2009, 10:37
niestety nie do konca zalezy to od samego zarzadu.
informacja dla czlonkow pojawia sie natychmiastowo po otrzymaniu odpowiedzi od aimc, a czasem to jest kilkanascie dni przed wyjazdem...
co do ukladania sobie spraw - znasz plany na koncowke sezonu, chcesz jechac na ktorys z tych meczow, wez sobie wolne na oba terminy ;) przeciez mozesz potem, bez zadnych konsekwencji zrezygnowac z urlopu.
wiem, ze sie powtarzam, ale... JA, jak tylko lega calcio oglaszala terminarz, "zaklepywalem" sobie wolne na wszystkie mecze, na ktore chcialbym jechac (do grudnia)... po nowym roku, jak byl juz nowy plan urlopowy robilem to samo i nie widze w tym zadnego problemu - w koncu takie mamy prawo* jako pracownicy :)
*pomijam wszystkich represjonowanych przez pracodawcow, badz nieumiejacych korzystac z KP
Mamy nadzieję, że w związku z zamówieniem przez nas kart Cuore Rossonero będziemy mieć większą szansę uzyskania satysfakcjonującej puli biletów na oba mecze.
Jak w związku z tym będzie wyglądała dystrybucja biletów między członkami MCP? Jeżeli jestem posiadaczką karty CR i dzięki temu otrzymam bilet to będę brała udział w losowaniu? Mogę już teraz potwierdzić, że na pewno zgłoszę się na jeden z majowych wyjazdów. Czy myśleliście już jak to wtedy rozwiązać?
Pozdrawiam!
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Wysłany: 16-04-2009, 12:25
MCP otrzyma np. 20 biletów, jeśli będą już karty CR to może ułatwią one np.15 innym osobom zdobycie indywidulnych biletów i wtedy wspólnie autokarem można cisnąć do Italii?
Tylko czy będą karty i co Zarząd na to?
Adi MILAN
Nr legitymacji: MCP 231
Wysłany: 16-04-2009, 16:54
myślę, że np. na Juve uda się załatwić ok 40 bitetów, żeby wszyscy zainteresowni pojechali, bo ja chciałem bardzo jechać na jakiś mecz w tym sezonie ale furtka na większą pulę biletów (palermo) nie została wykorzystana, choć licze na to, że zarząd wie co robi
pozdrawiam i życzę sukcesów w walc e o bilety dla nas.
dystrybucja biletow bedzie wygladala tak jak zawsze. Nic sie nie zmienia w zwiazku z CR. CR nie ma zadnego wplywu na dystrybucje biletow poprzez MCP.
Dzieki temu ze mamy CR liczymy ze przychylniej na nasze prosby bedzie odpowiadalo AIMC.
Jesli natomiast mialoby byc tak jak pisze Konrad, ze osobom majacym CR uda sie indywidualnie nabyc bilet to inna sprawa. Jesli bylyby wolne miejsca w autokarze/busie to za pokryciem kosztow transportu oczywiscie ta osoba moglaby dolaczyc do grupy MCP. Lepiej i taniej wyszloby dla wszystkich.
zielony_acm
Nr legitymacji: MCP 362
Wysłany: 20-04-2009, 12:51
wyjazd na Romę byłby wspaniały!! To będzie ostatni mecz Paolo na SS... ach gdyby udało się tam być...
Taz pisze sie na rome ;D ;D
ale mam pytanie czy jezeli chce jechac musze miec ta karte Cuore Rossonero ??
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Wysłany: 24-04-2009, 08:16
w tym wypadku karta nie ma nic do rzeczy :)
Jeśli MCP dostanie bilety, a Ty wpłacisz kasę i się załapiesz to jedziesz, karta może się przydać, jeśli pula biletów będzie zamała, do indywidalnego załatwiania wejściówek.
Nr legitymacji: MCP 441
Wysłany: 24-04-2009, 20:00
zawsze mi sie marzył wyjazd na stara dame, ze wzgledu na klase rywala i... osobista ogromna antypatie :* termin meczu całkowicie mnie satysfakcjonuje, gdyz w tym czasie bede miał kilka dni wolnego. wierze ze moj debiut na san siro wkoncu dojdzie do skutku, oby maszyna losujaca była łaskawa ;)
ps. z juve gramy o 20.30
czekam na jakies info odnosnie puli biletow itp., pozdrawiam.
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 24-04-2009, 20:52
korekta :)
ze "starsza kobieta" gramy o 15.00 z racji, iz ostanich 5 kolejek druzyny graja o tej samej porze (w tym wypadku o 15-tej)...
poza tym terminarze i dokladne godziny spotkan, ustalane sa od tego sezonu z baaardzo duzym wyprzedzeniem, jak nie na samym starcie
edit: STOP, WROC, PRZEPRASZAM - wlasnie zerknolem na oficjalna mecz (podobnie jak ten z udine) jest o godz. 20.30... dalej roma i viola sa o 15-tej
Co prawda to nie sezon 08/09, ale do mojej kolekcji ostatnio wpadło takie oto zdjęcie. Myślę, że interesujące :). Zwracam uwagę na flagę na samym środku dolnego pierścienia trybuny.
Jeszcze nie uczestniczyłem w żadnym z wyjazdów, dlatego chciałem by ktoś mi wytłumaczył, jak to jest z miejscem pobytu? Wiadomo, że zajmie to więcej niż 1 dzień, a gdy czytam relacje z wyjazdu często jest to parę dni. Teraz, trzeba zapłacić 470 zł- w tym bilet, ubezpieczenie i przejazd. Wynika z tego, że za hotel, czy coś tam gdzie się przebywa przez cały okres pobytu trzeba zapłacić dodatkowo? ;) Planuję wyjazd i chciałbym wiedzieć czy przygotować się na większą sumkę ;p
Po dojechaniu do Mediolanu w godzinach południowych, po prostu jest wolny czas który spędza sie na mieście, gdy nadchodzi odpowiednia pora udajemy sie metrem w kierunku stadionu, a po meczu wszyscy idą do autokaru i ruszamy w droge powrotną :)
tak to mniej więcej wygląda, wyjazdy są bez noclegu, spać możesz w autokarze ;)