Penio(Przemek)
Nr legitymacji: MCP 560
Wysłany: 19-03-2009, 14:51
Pieniążki już mam odłożone więc mam nadzieje że nic nie stanie na drodze i tym razem zadebiutuje z MCP na meczu Milanu :)
Ciekawszy wydaje się mecz z Palermo, ale z chęcią zobaczył bym San Siro nocą w czasie meczu (mecz z Torino godzina 20:30). Nie określę się, mi to obojętne.
Swoją drogą, będę dość świeżo po urodzinach, więc planuje sobie piękny prezent sprawić :)
z chęcią bym się wybrał na kolejny wyjazd ale jest mało realne bym dał radę w kwietniu, pozostaje mi życzyć udanego - jeśli się znajdą chętni bo coś mały odzew jest
Ja bym wolal wybierac miedzy wyjazdem na Juve albo Rome w maju :)
Trzeba się niestety liczyć z tym, że na te mecze dostalibyśmy bardzo małe pule biletów, a w przypadku Torino, czy Palermo nie będzie z tym problemów - stąd taka a nie inna decyzja Zarządu.
Marcin64 napisał/a:
A jak sie konczy/ zaczyna sezon we Włoszech?
Jest opcja wyjazdu w wakacje(ew. wrzesien)?
Adi MILAN
Nr legitymacji: MCP 231
Wysłany: 21-03-2009, 14:44
ja pisze się na Palermo.
po pierwsze ciekawszy mecz, po drugie 18 mam egzamin w szkole więc Torino odpada. A co do wyjazdu na właśnie te mecze to dobry pomysł, gdyż na Juve bądź Romę dostaniemy małą pulę biletów.
PALERMO TAK
Osobiście wolałbym wyjazd na Juve w maju, natomiast jeżeli chodzi o wybór pomiędzy Torino czy Palermo to z pewnością mecz z Palermo będzie bardziej interesujący.
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 22-03-2009, 16:06
niestety, teraz przed matura zaden wyjazd nie wchodzi w gre ;) ale gdybym mial decydowac sie na ktorys z tych 2 wybralbym Palermo bo z Torino Milan zawsze zawodzi :)
Damiano: w imprezach organizowanych przez MCP, takich jak wyjazdy na mecze Milanu czy zloty członków, mogą brać udział jedynie członkowie Stowarzyszenia. Zapisy już wkrótce, także zapraszamy.
Sebinho
Nr legitymacji: MCP 605
Wysłany: 23-03-2009, 18:40
a mam jeszcze pytanie bo na ost wyjezdzie na viole dawalem swoje legitymacje komus z zarzadu tylko nie pamietam jak mial na imie :P brunet z brodka.. prosil bym o jakis info od tej osoby badz jego kontakt..
podziekowal :)
Adi MILAN
Nr legitymacji: MCP 231
Wysłany: 24-03-2009, 12:34
chciałbym usłyszeć już jakieś konkrety co do wyjazdu, gdyż koniec miesiąca się zbliża, a grafik w pracy trzeba ułożyć lecz jak narazie nic nie mogę zaplanować.
Jestem zainteresowany wyjazdem na mecz oby dwa terminy mi pasuja jak narazie. Mysle ze mecz z palermo bedzie ciekawszy ale z torino jest wieczorem wiec warto by bylo zobaczys san siro noca.
_________________ paweł
fabio
Nr legitymacji: MCP 584
Wysłany: 27-03-2009, 15:02
Dla mnie to obojętne na jaki mecz pojedziemy. Torino jest chyba lepszym rozwiązaniem, ponieważ chciałbym zobaczyć San Siro nocą.
PauloM
Nr legitymacji: MCP 418
Wysłany: 30-03-2009, 22:41
A czy jest wogóle jakaś szansa zalatwić wyjazd na Juventus lub Rome?? chętnie bym wybrał się na taki wyjazd.
Z innej beczki - 22 kwietnia - Milan zagra w Budapeszcie z reprezentacja gwiazd ligi wegierskiej. Wybiera sie moze ktos na to spotkanie? Bilety w cenie od 4,8 tys. do 18,8 tys. forintow (czyli od ok. 72 PLN wzwyz)?
PauloM
Nr legitymacji: MCP 418
Wysłany: 06-04-2009, 15:52
24.05 Milan gra u siebie z Romą na pewno będzie Pożegnanie MALDINIEGO na taki mecz warto by było pojechać