Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 21-02-2009, 19:17
dzieki za wyjazd!!
jak zwykle bylo pierwszorzednie... szkoda, ze takie bliskie wyjazdy nie trafiaja sie czesciej!!
szkoda rowniez adama ;)
nastepnym razem mysle, ze kazdemy przyda sie jakis gps :P (a szczegoly mysle, ze zostana opisane w jego/naszej obiecanej relacji)
MikoZ napisał/a:
ja tam widze duzo miejsca zeby przynajmniej mala flaga zawisla :)
ciekawe, ja na ostatnim zdjeciu od krzyska nie widze ani jednego wolnego miejsca na flage :(
poza tym o tym gdzie wisza/leza flagi decyduje organizator, natomiast jakie, gdzie i ile, juz sami zainteresowani... niestety jak wiadomo daleko nam jeszcze do bycia "zainteresowanymi" ;)
ps. na koniec oczywscie podziekowania dla poznaniakow, a w szczegolnosci dla agaty, dzieki ktorej otrzymalismy mila niespodzianke na koniec podrozy \o/
"minus" dla hattrica, niespodziewalem sie, ze to az taki mordor :P chociaz schody macie zajeb...
_________________ MILANOSIAMONOI !! ...SEMPRE...
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Gratuluje udanego wyjazdu. Szkoda ze nie udalo mi sie pojechac z wami :( (SESJA) :( Fajnie ze po Heerenveen MCP udalo sie znowu zorganizowac jakis wyjazd na "wyjazd" :) Oby wiecej takich.
_________________ CI SN LE COSE DA NN FARE MAI NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE NE' X MARE NE' X TERRA UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
Piotrek
Nr legitymacji: MCP 355
Wysłany: 22-02-2009, 21:23
Witam.W panelu dyskusyjnym są nowe linki do moich zdjęć.Próbujcie teraz mam nadzieje że będzie dobrze
_________________ Per sempre rossoner
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Wysłany: 27-03-2009, 13:12
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale proszę o wyjaśnienie tego fragmentu "wspierali Milaniści (i niestety nie tylko Milaniści) z Poznania."
no i Werder raczej nie ma w m(w)uzeum tarczy za zadobycie Mistrzostwa Włoch ;)
poprawcie jeszcze:
"w sektorach dla gości postanowiono postanowiono przekazać Niemcom. " (o zainteresowaniu meczem)
- to "(i niestety nie tylko Milaniści)" proponowałbym wyrzucić - nawet jeśli tekst ten miał mieć wydźwięk "pół żartem pół serio" wydaje mi się, że nie przystoi nam go publikować; ale to tylko moje prywatne zdanie, góra zdecyduje;)
- wysprzedany -> wyprzedany
ogólnie bardzo przyjemna lektura
"Po meczu tradycyjnie uwieczniliśmy na zdjęciu nasz pobyt na stadionie" - czy w związku z tym planowana jest jakaś mała galeryjka z wyjazdu (to samo zapytanie odnosi się też do fiorentiny i interu)
MikoZ
Nr legitymacji: MCP 025
Wysłany: 27-03-2009, 19:49
dezali napisał/a:
"(i niestety nie tylko Milaniści)"
moze ktos przyblizyc o co w tym tekscie chodzi ? bo nie wtajemniczeni (tak jak ja) z pewnoscia nie rozumieja:)
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Pewnie chodziło o Venomika (Juventino), który przyszedł do Hattricka i mile z nami spędził czas w oczekiwaniu na wyjazd na mecz. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Wysłany: 28-03-2009, 12:27
''niestety'' świadczy o tym, że były siekiery, kastety itp. ;) czekamy na wiecej szczegółów :P
Nr legitymacji: MCP 448
Wysłany: 28-03-2009, 13:56
Potwierdzam słowa Ewy :) Atmosfera była bardzo przyjazna, a Venomik, którego wtedy poznałem okazał się w porządku gościem. Ale z Bakerem pokazliśmy mu kto rządzi w pokera!