Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 22-01-2009, 00:18
Kiepura napisał/a:
sawczen napisał/a:
ale że spodziewałem się organizacji wyjazdu na Werder, odpuściłem Violę
i to jest nalezyte podejscie!! czasem nwetet w mcp trzeba kalkulowac...
z reszta postapilem podobnie :)
no niestety trzeba, ale jakby nie było wyjazdu na Werder to bym się zdenerwował i pewnie działał coś w tym celu, żeby ogarnąć te bilety na trybunę gospodarzy od kumpla i wkręcić się jakoś na sektor gości ;) albo po prostu zaoszczędziłbym trochę kasy.. a teraz mam nadzieję, że zobaczymy się w końcu przy tak zajebistej okazji ;)
Kiepura napisał/a:
sawczen napisał/a:
bo odkładam na coś większego..
a co jedziemy na final :P
o, to byłaby w ogóle konkretna opcja, ale ogólnie bawię się troche moim wozidłem i chcę zrobić małego, ulicznego czerwonego zabijakę i potrzeba trochę kasy na lepszy, większy silnik, jego przekładkę, podniesienie lekko jego mocy itd. :P więc od jakiegoś czasu nawet nie myślałem o wyjeździe.. gdyby nie weekendowa praca to pewnie tak prędko bym nie skorzystał z żadnego wyjazdu...
lol...to się uśmiałam. Jakie maile Ewa wysyła? Ewa wysyła maile związane ze składkami i finansowymi sprawami, więc nie do końca rozumiem co chcesz przez to powiedzieć.
Jeszcze jedno...skoro mi podałeś nowego maila to moim obowiązkiem było poinformowanie pozostałych członków Zarządu o tej zmianie i tak też zrobiłam. Ja wiem, co należy do moich obowiązków ;)
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 31-01-2009, 16:46
dobra, zamuliłem :D ja już sam nie wiem co pisałem dzisiaj rano, wybaczcie proszę :P
to jedzie ktoś do poznania pociągiem z trójmiasta albo okolic?
adamus1977
Nr legitymacji: MCP 333
Wysłany: 01-02-2009, 12:42
Witam! Gdyby ktos widział na "bazarku" szal łaczony z tego meczu Werder - Milan, byłbym wdzięczny za zakup. Kase oddaje od razu. Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc. Mój e-mail: adamus1977@wp.pl lub GG 6422208
bajer
Nr legitymacji: MCP 608
Wysłany: 01-02-2009, 18:21
spodziewalem sie wiekszej grupy na ten wyjazd, jednak pula zaoferowana przez AIMC byla dobrze wyliczona :P
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
Wysłany: 02-02-2009, 08:37
Oficjalna strona Werderu Brema podaje, ze w związku z dołączeniem Davida Beckhama do 'listy UEFA' należy niezwłocznie uiścić dopłatę w wysokości 32 euro za każdy bilet. Oczywiście wszystkie bilety bez dopłaty zostaną anulowane i wystawione do ponownej sprzedaży.
To raczej nieprawdopodobne - tym bardziej, ze juz podajac ceny w grudniu Werder "reklamowal" przyjazd Beckhama.
Przejrzalem strone Werderu i nie widzialem nigdzie takiej informacji. Mozesz wkleic link?
konrad_acm
Nr legitymacji: MCP 179
czy ktos z okolic Śląska/Krakowa wybiera sie samochodem w miejsce zbiorki?
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 03-02-2009, 10:38
czekam na nr telefonow od n/w osob:
035, 073, 043, 117, 282, 327, 355, 448, 501
bezposredni kontakt ulatwi nam "wspolprace" i pomoze w organizacji.
_________________ MILANOSIAMONOI !! ...SEMPRE...
Kiepura
Wysłany: 04-02-2009, 16:10
dzieki za szybka reakcje!!
do pelni szczescia ;) brakuje mi tylko kolegi z nr mcp 501
jesli chodz i sam wyjazd, to tak jak bylo wspomniane odbedzie sie on w godzinach pozno wieczornych (wtorek 17-ego)
miejsce pozostaje jeszcze do ustalenia...
ps. osoby jadace z warszawy (lub przez) informuje, iz jedziemy TYM pociagiem!! (ceny, godziny, trasa - wszystko zanjdziecie w tym linku)
zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny do piatku (rano) - kupujemy bilety z miejscowkami i milo by bylo jechac wspolnie :]
powrot z poznania planowany jest w godzinach przedpoludniowych - miescowki kupujemy na godzine 10.26 (jak nie zdazymy, to... posiedzimy ;))
pozdrawiam,
jestesmy kontakcie
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Wysłany: 10-02-2009, 12:33
rute napisał/a:
czy ktos z okolic Śląska/Krakowa wybiera sie samochodem w miejsce zbiorki?
spodziewalem sie wiekszej grupy na ten wyjazd, jednak pula zaoferowana przez AIMC byla dobrze wyliczona :P
Chyba nie mamy co się biczować - zainteresowanie biletami na ten mecz kibiców Milanu jest tak małe, że Policja wyraziła zgodę, by na górnej części trybun przeznaczonych dla gości mogli zasiąść kibice gospodarzy. Werder właśnie uruchamia sprzedaż tych biletów.
Źródło: werder.de
Kiepura
Wysłany: 11-02-2009, 08:11
miejmy nadzieje, ze szwabscy kibice maja troche wiecej kultury niz kuzyni spod herbu gada ;)
Krzysiu.
Nr legitymacji: MCP 501
Wysłany: 11-02-2009, 13:21
Pepe69 napisał/a:
No to ja sie zglaszam :) Moze jeszcze jedna osoba by sie znalazla :)
rute napisał/a:
ja rowniez sie pisze :-)
moze teraz jakis mily poznaniak nam uzyczy miejsca parkingowego. Patryk? Agata?
Z parkowaniem w Poznaniu może być ciężko bo duża część miasta objęta jest płatną strefa parkowania. Ja, na przykład mieszkam w tej najdroższej strefie bo w centrum "Centrum" :-(
O której jest planowany wyjazd? Zapraszam też do spędzenia czasu Hattricku, ja kończę pracę o 16 i mogę się tam pojawić już o 17 więc gdyby ktoś z Was chciał spędzić trochę czasu w miłym towarzystwie to PoznańPato zaprasza :-)
Wyjazd zapewne planowany będzie w godzinach wieczornych. Ja będę w Poznaniu już koło 17. Miejsce w Hattricku już dawno zamówione, więc spokojnie możemy się tam spotkać przed wyjazdem. Dobrze byłoby jakbyśmy się umówili w jednym miejscu i razem tam poszli. Akurat trasa dworzec-Hattrick jest mi dobrze znana :) Jak coś to służę pomocą. Sonar, wiadomo już coś na temat miejsca zbiórki, z którego będziemy wyjeżdżać?