ajva
Nr legitymacji: MCP 575
Wysłany: 12-03-2013, 16:51
W praktyce jest tak, że vouchery działają. Niby są na kwotę 13 zł, ale tak naprawdę bilet kosztuje 9,50 zł.
Sprawa potwierdzona, bo mam bilety w domu :)
Dzięki Ajva miałaś rację tylko ja pytałem o 9 rano potem o 16 i nawet o 19 jak kupowałem i sprzedali mi po 19 za sztukę. Po prostu tam pracują matoły przy kasach :) Na szczęście interwencja przy kasie Milanistów w ostatniej chwili pozwoliła mi wymienić bilety na te po 9,50 :)
_________________ Forza Inzaghi
Bubu
Nr legitymacji: MCP 253
Wysłany: 12-03-2013, 23:49
Ban na kino. Mecze tylko w barach.
_________________ AC Milan
Forza Milan la sud e con te!
Ostatnio jakoś cicho tu było ale po zawirowaniach z połączeniem platformy N i Canal + Polska już wracamy do normalności z transmisjami w naszym lokalu.
Zapraszam w najbliższą niedzielę na spotkanie MILAN - NAPOLI !!!
Początek transmisji 20:40
Będzie ktoś brał udział w turnieju na zlocie ? i czy jest możliwość pogrania z kimś kto tworzy drużynę ?
Nelson de Jesus
Nr legitymacji: MCP 156
Wysłany: 05-08-2013, 21:33
Jeśli.w drużynie będzie taka polityka jak w obecnym Milanie to napewno zagrasz wielu ze Slaska to piłkarscy emeryci. He He. A tak na serio to w dniu turnieju podchodzisz do największego byka i naszego il capitano Bubu i zgłaszasz gotowość do gry.
michalchr83
Nr legitymacji: MCP 582
Wysłany: 05-08-2013, 22:20
W tym roku Slask nie bedzie mial sobie rownych.....Ja i Pawel juz o to zadbamy !!!! Jak chyba kazdy nie moge sie juz doczekac 29-tego :)
Drugi sezon z rzędu telewizja stwarza jakieś problemy z transmisją spotkań Serie A.
Na dzień dzisiejszy NC+ nie ma w planach transmisji jakiegokolwiek spotkania ligowego. Możliwe że coś się zmieni i sezon w TV wystartuje z poślizgiem tak jak rok temu. A na dzień dzisiejszy mogę tylko Was zaprosić na spotkania Ligi Mistrzów z udziałem AC Milan !!!
Już w najbliższy wtorek o godzinie 20:45 zapraszam na spotkanie PSV - AC MILAN !!!
Ja bym się bardzo chętnie wybrał. Ale to że nie jestem z Katowic to sprawia mi to problem bo nie mam pojęcia gdzie to jest...Chyba że jest ktoś chętny spotkania się pod spodkiem i pójść na mecz no wtedy jak najbardziej jestem chętny. Bo przynajmniej trafie ;D