To pytanie juz padlo, ale nie chce mi sie wertowac poprzednich stron:
Jedzie ktos z Poznania? Ktos tez pisal, ze ma przesiadke w Poznaniu, to jak moze to niech napisze mi prv albo tutaj, to bysmy sie moze w jeszcze wieksza grupe ogarneli.
Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 01-11-2010, 15:27
ja pisałem, że mamy przesiadkę w Poznaniu, wysiadamy z pociągu o 14:25, a o 14:35 jest pociąg z Poznania do Wrocławia więc chętnie się zgramy w większą grupę! Jak chcecie, to czekajcie na holu głównym dworca w Poznaniu, a jak nie to możecie poczekać w pociągu, grzać miejsca i po prostu nas wypatrywać i zawołać do siebie - będzie nas pięciu z Pomorza.
pozdro i do zobaczenia za 23h.
bestsp
Nr legitymacji: MCP 966
Wysłany: 01-11-2010, 19:56
Czy zna ktos dokłade miejsce gdzie wysadzi nas autobus w Mediolanie? :P Bo znajomy chciałby mnie chociaz na chwile zobaczyć skoro już przyjadę :)
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 02-11-2010, 07:52
Pawko IRL napisał/a:
Slidewater napisał/a:
teraz z tego co wiem powstal MilanMegaStore takze bedzie na co wydawac. Pytanie czy wlasnie w sklepach milanu jest taki asortyment jak na ich stronie oficjalnej? Ceny sa takie jak na stronie podobne?
ceny i asortyment są identyczne tak jak na www, w Milan Poincie jak i na stadionie w klubowym sklepie
nieprawda. zapomnijcie o tym, ze kupicie jakies kontretne rzeczy w MP... asortyment ze strony pokrywa sie moze w 20%, do tego dochodza nieciekawe rozmiary (nie mam na mysli siebie).
alternatywa pozostaje sklep za katedra!! i taniej* i wiecej...
"na miescie", to dobra pizze na bialym obrusie mozna zjesc juz od 4E (via torino)
* mowcie glosno, ze z mcp jestescie, przy odrobinie szczescia 15% znizki dostac mozna :)
Wysłany: 02-11-2010, 08:40
Kiepura napisał/a:
* mowcie glosno, ze z mcp jestescie, przy odrobinie szczescia 15% znizki dostac mozna :)
przecież tam pracuje ta Polka ;) i jak z nią ostatnio gadałem, to mówiła, że nie stosują żadnych zniżek.. a tymbardziej dla MCP - bo jest interistką przecież :P
co do początku posta Kiepury to zgadzam się, oczywiście nikomu nie odradzam wizyty w MP, bo pewnie i tak wszyscy tam wylądujemy, ale mało kto coś kupi ;) ja napewno zrobię małe zakupy w sklepie za katedrą ;)
w MP do tej pory przy dwóch wyjazdach kupiłem kalendarz i skarpetki :o reszta w sklepie za katedrą ;)
pozdro!
PS. Pomorska ekipa za godzinę rozpoczyna wyjazd :P
Kiepura
Nr legitymacji: MCP 019
Wysłany: 02-11-2010, 09:13
sawczen napisał/a:
i jak z nią ostatnio gadałem, to mówiła, że nie stosują żadnych zniżek.. a tymbardziej dla MCP - bo jest interistką przecież :P
rozumiem, ze to zart ;p
ja zawsze tam kupuje gadzety i tylko raz nie mialem znizki... bo jej tego dnia nie bylo.
pawko: ceny moze i podobne, ale wybor marny... wiecej jest malo praktycznych rzeczy, typu breloczki, "dlugopisy", pseudozapalniczki i inny badziew.
torby, plecaki po 2 rodzaje i najczesciej z ekspozycji.
wg mojej opinii, to do mp walą rzeczy ktore im w necie nie schodza :/
w każdym z w/w punktów standardowe rzeczy typu-koszulki kurtki dresy bluzy czapki szaliki itp kupisz w tej samej cenie co w necie jak i w sklepach.nawet inne sklepy sportowe w mieście <np.Adidas> oferują podstawową game produktów i ceny są identyczne.Milan Megastore niczym wielkim się nie rózni od innych punktów Milanu-może na piętrze jest więcej "bajerów i pierdółek" niż w pozostałych ;)
najważniejsze-jeśli masz kasę i chcesz się obkupić-to bez obaw,na pewano znajdziesz coś dla siebie nie ważne w którym z miejsc będziesz, a tak jak Sawczen powiedział-pewnie będziecie w każdym z nich ;)
pozdr i udanego wyjazdu ;)
Jak ktoś z trasy rzeszów wrocław czyta ten wpis to informuje, że jest pociąg załadowany ładnie ale my tutaj we trójkę z mpc siedzimy w barze ;) nawet wygodnie tylko zamawiać coś trzeba :)
Wysłany: 02-11-2010, 10:54
Kiepura Ty bajerancie, pewnie zagrales slownie i mimika twarzy, to dala Ci znizke;) w takim razie sprobuje jutro cos podzialac i zalatwic, skoro mowisz, ze sie da. Ja naprawde nigdy znizki nie dostalem.
My juz w drodze;) bafflo wymyslil statki :D alez rozrywka na wyjezdzie
Nr legitymacji: MCP 401
Wysłany: 02-11-2010, 23:52
sawczen napisał/a:
bafflo wymyslil statki :D alez rozrywka na wyjezdzie
pograjcie w tą grę z odgadywaniem jaką postacią jesteś, w którą grali w bękartach wojny. po kielichu w podrozy wciąga całkiem nieźle :)
_________________ Oh mamma mamma mamma, oh mamma mamma mamma, sai perche mi batte il corasson, ho visto un grande Milan, ho visto un grande Milan, hei mamma innamorato son!
Wysłany: 04-11-2010, 19:42
spoko Marcu, mam fotki i dosc fajny filmik z oprawy ;) i jeszcze jeden fajny, ukazujacy okrzyk o Jose :D
Pomorska ekipa pozdrawia z lokalu Papparazzi we Wroclawiu :) ostatni w domach, pierwsi na forum :D
Pozdro!