Nr legitymacji: MCP 215
Wysłany: 05-02-2012, 19:42
daj spokój, wolałbym 6 w totka :) a nawet 5 :P
electric01
Nr legitymacji: MCP 265
Wysłany: 05-02-2012, 20:32
Mam pytanko czy ktos z was ogarnia czy mozna kupic bilety np na arsenal, online na cuore rossonero? Nie znam wloskiego, ale jakos tak ogarnelem ze stronki Milanu ze chyba mozna tylko pytaja mnie o jakies haslo oprocz nr karty. Ale ja nigdy zadnego hasla ani nie otrzymalem a nie ustalalem.
Czy ktos juz w ten sposob probowal kupic bilety??
_________________ MKS POGON - AC MILAN - HUSARIA SZ_N - NY GIANTS
Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę z tego, że możemy dostać mało biletów na ten mecz? Ostatnio na Tottenham dostaliśmy 10. Niby stadion Arsenalu większy ale na pewno chętnych będzie więcej, co widać już po naszych zapisach.
_________________ Ojczyznę kochamy nie dlatego, że jest wielka ale dlatego, że nasza.
ja również po cichu licze że pojemność Emirates Stadium będzie naszą kartą przetargową w zdobyciu większej ilości wejściówek.choć wszyscy wiemy że chętnych na pewno będzie wielu i sektor gości powinien być pełny
Z tym, że Włosi już coś tam sygnalizują o małej ilości biletów więc poprostu radzę się przygotować na to że ktoś może nie polecieć. Miejmy jednak nadzieję, że to ich takie włoskie gadanie :)
_________________ Ojczyznę kochamy nie dlatego, że jest wielka ale dlatego, że nasza.
Nr legitymacji: MCP 401
Wysłany: 07-02-2012, 15:15
Najwyżej polecimy na wycieczkę i obejrzymy Milan w angielskim pubie. Jakby nie było będzie bardzo miło :)
_________________ Oh mamma mamma mamma, oh mamma mamma mamma, sai perche mi batte il corasson, ho visto un grande Milan, ho visto un grande Milan, hei mamma innamorato son!
kozik82
Nr legitymacji: MCP 1118
Wysłany: 07-02-2012, 19:14
kiedy bedzie cos wiadomo ile biletów dostaliśmy?
ps. mam nadzieje ze wieksza pulę niż w przypadku tottenhamu
Jeszcze nie wiemy kiedy będzie wiadomo :( Jak tylko będzie informacja to natychmiast ją podamy. Też mamy nadzieję, że biletów będzie więcej niż na mecz z Tottenhamem.
na logike Emirates Stadium jest dużo większy niż obiekt Spurs co wiąże się chyba z tym że sektor gości powinnien być bardziej pojemny???-niech ktoś mnie poprawi jeśli sie myle.tylko pewnie jak zwykle wszystko zależy od kaprysu AIMC w ilości biletów do rozdania
Wysłany: 07-02-2012, 22:44
Azra napisał/a:
Jeszcze nie wiemy kiedy będzie wiadomo :( Jak tylko będzie informacja to natychmiast ją podamy. Też mamy nadzieję, że biletów będzie więcej niż na mecz z Tottenhamem.
to wtedy było losowanie? :> nie dostaliśmy tyle biletów ile było chętnych?
słabo u mnie z pamięcią chyba... ale wydaje mi się, że dostaliśmy tyle biletów, ile osób wpłaciło kasę... może się mylę, ale nie chce mi się szukać odpowiedzi :P
Widzisz, nie napisałabym bez sprawdzenia tego, że było mało biletów i losowanie. Zajęło mi to minutę. Gdybyś to zrobił to oszczędziłbyś nam kolejnego bezsensownego posta :P
Wysłany: 11-02-2012, 01:07
No szkoda, ze nie ma miejsca dla wszystkich, ale mysle, ze 20biletow to i tak spoko ilosc, w Manchesterze o ile dobrze pamietam bylo 19osob, tyle ile chetnych, wiec moze 20biletow to dla nas gorna granica na Wyspach?
Pewnie zaraz bedzie marudzenie jak ktos mieszkajacy na wyspach nie dostanie biletu ;)
michalchr83
Nr legitymacji: MCP 582
Wysłany: 11-02-2012, 01:11
Jutro nerwowka w Udine a w niedziele na losowaniu.....Zapowiada sie " spokojny weeknd" ! p.s sawczen obiecalem , ze widzimy sie w Londynie wiec nawet nie mysle ze mozemy nie byc wylosowani...heheh..zartuje:) sie zobaczy.....co los przyniesie
Pewnie zaraz bedzie marudzenie jak ktos mieszkajacy na wyspach nie dostanie biletu ;)
dziwisz się? to tak samo jak by ACM grał u Ciebie pod nosem n w Gdańsku,Ty byś nie dostał wejściówki a np.ja przyleciałbym ponad 2 tyś km i był na meczu.chyba też byś się wkurzał co ? ;)
Wysłany: 11-02-2012, 16:10
Moze i bym sie wkurzyl na niefart, ale bym nie stekal i marudzil, bo jest regulamin i tyle, krotka pilka ;) no ale nie wywolujmy wilka z lasu, zobaczymy po losowaniu ;)
Jeśli ktoś z UK nie wylosuje biletu na Arsenal-Milan to na pewno będzie mocno wkurzony. Ale powinien wtedy mocno zastanowić się nad kluczowym faktem: kto wybierał drużyny do tego meczu?!
Moj przedmowca Kapi po raz kolejny stawia wlasciwe pytanie za co naleza mu sie brawa. Co by sie jutro nie wydarzylo, ja z tymi ktorzy beda pod kreska bede sie łaczyl w bulu i nadzieji czy jakos tak ;p
Ale powinien wtedy mocno zastanowić się nad kluczowym faktem: kto wybierał drużyny do tego meczu?!
tzn ?
Bafflo napisał/a:
Moj przedmowca Kapi po raz kolejny stawia wlasciwe pytanie za co naleza mu sie brawa. Co by sie jutro nie wydarzylo, ja z tymi ktorzy beda pod kreska bede sie łaczyl w bulu i nadzieji czy jakos tak ;p
tzn?
Bubu
Nr legitymacji: MCP 253
Wysłany: 12-02-2012, 01:01
To znaczy, że bardzo mało rozumiesz. Albo masz bardzo ubogą wiedzę na polskie tematy...
_________________ AC Milan
Forza Milan la sud e con te!