Forum Milan Club Polonia Strona Główna Forum Milan Club Polonia  
  Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu     FAQ     Szukaj     Użytkownicy     Grupy     Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Poprzedni temat «» Następny temat
Karta Cuore Rossonero
Autor Wiadomość
Jonathan 

Nr legitymacji: MCP 992
Wysłany: 05-09-2011, 13:48   

Gdyby był kolega to by zwrócił pozostałym po 20 zl... No ale nie oczekujmy od wszystkich wspaniałomyślności... ;)

groszekfree 

Nr legitymacji: MCP 1105
Wysłany: 05-09-2011, 18:48   

I dodajcie moją obecność w Mazowszu... teraz możecie mnie skazać:P
Ale za to nie umiem ni ciutki włoskiego;/

Błażej 

Nr legitymacji: MCP 914
Wysłany: 15-09-2011, 22:45   

pytanko małe...czy zdążą dosłać CR na czas, zakupiłem karnet z bracholem a pierwszy mecz już za niecałe dwa tyg??? orientuje się ktoś ??pozdro

SonaR 

Nr legitymacji: MCP 223
Wysłany: 16-09-2011, 10:38   

karty z karnetami do odebrania beda na miejscu. szczegolowe pytania na kontakt@milanclubpolonia.pl

fifi1906 

Nr legitymacji: MCP 520
Wysłany: 04-10-2011, 23:16   

Kiedy będzie jakieś info odnośnie mini karnetów na LM?

kwasky 

Nr legitymacji: MCP 378
Wysłany: 06-10-2011, 21:29   

Haj,

Karta Coure Rossonero miała być kartą kredytową typu pre-paid. tymczasem karta którą otrzymałem to zwykły identyfikator ze zdjęciem i numerem, który jak podaje w swoim profilu na acmilan.com to dostaje taki error, którego nie potrafię przetłumaczyć.

Cytat:
Siamo spiacenti, si è verificato un errore durante la trasmissione dei dati.
La preghiamo di riprovare più tardi.

Chyba coś o jej dacie ważności.....

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu i info co do karty.

dezali 

Nr legitymacji: MCP 002
Wysłany: 06-10-2011, 22:25   

funkcjonalność pre-paid dostępna jest tylko dla rezydentów, obcokrajowcy nie mają możliwości skorzystania z tej funkcjonalności.

natomiast komunikat brzmi, iż system w trakcie przetwarzania danych odnotował błąd i proszą o ponowną próbę w późniejszym terminie

SonaR 

Nr legitymacji: MCP 223
Wysłany: 06-10-2011, 22:26   

http://www.milanclubpolon...?id=00&news=244

kwasky,

karty typu pre paid z paskiem magnetycznym to byly tylko karty robione w pierwszej turze bez zdjecia. Juz od drugiej tury to nie sa karty prepaid, ale normalne karty kibica, ktore maja pomoc Tobie miedzy innymi w nabyciu biletu.

przy zapisach na karte rowniez nie bylo mowy o prepaid

http://www.milanclubpolon...?id=00&news=195

komunikat, ktory Ci sie wyswietlil mowi o problemie i zaprasza do sprobowania pozniej.

o jakichkolwiek problemach z kartami Cuore Rossonero prosze pisac na skrzynke kontakt@milanclubpolonia.pl

kwasky 

Wysłany: 06-10-2011, 22:31   

Dzięki za info Prezes ;)

P.S. Może teraz faktycznie nie było mowy o prepaid, ale zdjęcie to sugerowało :)

kwasky 

Wysłany: 10-10-2011, 19:31   

po kilku dniach prób zarejestrowania, tym razem otrzymuje inny komunikat, proszę o pomoc w jego przetłumaczeniu

Cytat:
Siamo spiacenti, nessun utente associato a questo numero di carta Cuore Rossonero.

PrzM 

Nr legitymacji: MCP 1006
Wysłany: 11-10-2011, 19:57   

Według tłumacza nie zidentyfikowano użytkownika dla podanego numeru karty (czyli chyba nie ma użytkownika o podanym numerze).

Pawko IRL 

Nr legitymacji: MCP 951
Wysłany: 11-10-2011, 21:20   

ja mam ten sam komunikat od kilku dni więc o co chodzi ??? nie ma nas w bazie danych czy po prostu Włosi mają pokręcone coś u siebie??? hmmm ..... zdrugiej strony tak sie zastanawiam co tak na prawdę zmieni jeśli się poprawnie uda zaaktualizować CR na stronie głownej?czy to coś zmienia,czy są jakieś przywileje?bo i i tak np przed każdym meczem trzeba będzie wysyłać skany paszportów nr CR itp itp więc to chyba nie robi żadnej różnicy...

TomekW 

Nr legitymacji: MCP 006
Wysłany: 13-10-2011, 18:38   

Profil na oficjalnej stronie Milanu przyjmuje tylko karty CR, które zostały wcześniej aktywowane online. A to, jak było już wielokrotnie pisane, jest niemożliwe w przypadku osób mieszkających poza terytorium Włoch.

Mucha 

Nr legitymacji: MCP 001
Wysłany: 28-11-2011, 22:05   

Czy można się spodziewać jeszcze w tym sezonie zapisów na CR, czy dopiero w przyszłym roku?

kwasky 

Wysłany: 18-01-2012, 20:24   

Jaki zatem jest sens posiadania karty skoro nie mogę za jej pomocą kupić biletów online?

PrzM 

Nr legitymacji: MCP 1006
Wysłany: 22-01-2012, 18:00   

CR jest wymagane przy zakupie karnetów i biletów na wyjazdowe mecze Milanu i chyba daje jakieś rabaty w Milan Point.

kozik82 

Nr legitymacji: MCP 1118
Wysłany: 13-02-2012, 14:46   

witam mam pytanko czy można na włąsną rękę załatwić sobie CR? jak nie czy kiedy będzie można przec MilanClubPolonia?

Mucha 

Nr legitymacji: MCP 001
Wysłany: 16-02-2012, 12:23   

Panowie, jakas krótka informacja, czy cos będzie się działo w sprawie CR?

TomekW 

Wysłany: 16-02-2012, 18:22   

Będzie się działo, ale nie spieszymy się zbytnio z zapisami, bo i tak pośpiech nie ma tu większego sensu. AIMC zostawia takie sprawy na koniec sezonu, więc nie ma znaczenia, czy wyślemy zamówienie we wrześniu czy w marcu, bo karty i tak dostaniemy dopiero latem.

Chevy 

Wysłany: 04-05-2012, 18:23   Karta Cuore Rossonero

Mam pytanie w sprawie karty Cuore Rossonero.
Czy musze nalezec do stowarzyszenia MCP by dostac taka karte, ile ona kosztuje i co musialbym ewentualnie zrobic by ja dostac??

Hector 

Nr legitymacji: MCP 589
Wysłany: 07-07-2012, 17:29   

rozumiem ze jak w tym roku kupie mini karnet na LM 3 mecze fazy grupowej automatycznie dostane karte CR ? oczywisci wczesniej wysylajac skany dowodu badz paszportu.

TomekW 

Wysłany: 08-07-2012, 14:15   

Zgadza się.

Hector 

Wysłany: 10-07-2012, 22:55   

ok, dzieki! :D jeszcze upierdliwe kolejne pytanie osoby ktore zakupia, kupia heh :D karnety na LM 3 mecze na San siro i w tym smaym czasie MCP bd organizowalo na jeden z tych meczy wyjazd to mozna sie zabrac z wami placac tlyko z aprzejazd bo bilet bede mial w postaci karnetu czy musze na swoja reke dojechac?

TomekW 

Wysłany: 10-07-2012, 23:40   

Dotychczas regułą było to, że posiadaczom karnetów oferowaliśmy opcję wykupienia samego miejsca w autobusie, którym na mecz jechała reszta grupy. Nie sądzę, by miało to ulec zmianie.

Hector 

Wysłany: 11-07-2012, 22:49   

o to super! :D bo samolotami boje sie latac a z ekipa czerwono czarnych polakow byloby ciekawiej %

Odpowiedz do tematu