| |
Forum Milan Club Polonia Oficjalne Forum Stowarzyszenia Polskich Kibiców Milanu |
 |
Wyjazdy - wyjazdy z Holandii / Niemiec / Belgii na mecze
emigrant - 23-07-2012, 16:27 Temat postu: wyjazdy z Holandii / Niemiec / Belgii na mecze witajcie,
od tego roku jestem zapisany w MCP, zgłosiłem się również po karnety.
Jeśli wśród Was jest wiara z Holandii, Niemiec lub Belgii to nie mam nic przeciwko zabrania się autem na mecze. Oczywiście oferuję mój pojazd. W 3-4 osoby zrzuta na LPG nie będzie duża.
jak coś to piszcie na priv albo gg.
saluti !!!
Mucha - 24-07-2012, 22:53
No nie wierzę!!! W końcu się doczekałem! Mieszkamy z żoną koło Rotterdamu, parę razy w roku jeździmy na mecze. Gdzie kolega mieszka?
emigrant - 24-07-2012, 23:16
Venlo, granica niemiecka
cieszę się, że nie będę jeździł sam.
pejot84 - 28-10-2012, 08:35 Temat postu: Anderlecht- AC MILAN Witam, mieszkam obecnie w Gencie (ok 60km od Brukselii). Chcę się wybrać na ten mecz 21 listopada, może połączymy siły? Macie pomysł jak zdobyć bilet na ten mecz?
emigrant - 28-10-2012, 16:00
hej,
jestem za. Napisz do kontakt@milanclubpolonia.pl, może jest jakaś opcja na bilety z fanklubu. Jak nie, to próbuj z wolnej puli. Jest jeszcze koleżka z Rotterdam`u, może też chciałby jechać.
pejot84 - 28-10-2012, 16:57 Temat postu: Anderlecht- AC MILAN Pisałem i dowiedziałem sie tylko tyle żeby czekać na info na stronie MCP. Jak do tej pory cisza, w inny sposób jak można załatwić bilet? przed meczem w kasie wątpię że będzie można kupić
emigrant - 28-10-2012, 17:58
pamiętaj, że to ciężki czasy dla Milanu. wiele osób oddawało karnety klubowi z żądaniem zwrotu pieniędzy w związku ze sprzedażą Ibry i Thiago S.
a że stadion ma 80k miejsc to jest spora szansa, że kupisz bilet w kasie w dniu meczu, nawet na LM
pejot84 - 28-10-2012, 19:27 Temat postu: Anderlecht- AC MILAN tak tylko że mecz jest na wyjeździe w Brukselii;P
emigrant - 28-10-2012, 19:49
ehhh no widzisz.... poje...bało mi się :] sorrry
kapiMCP - 31-10-2012, 13:43
Nie tylko to Ci się "pomyliło".
| emigrant napisał/a: | | wiele osób oddawało karnety klubowi z żądaniem zwrotu pieniędzy w związku ze sprzedażą Ibry i Thiago S. |
Za acmilan.pl: "Wczoraj minął termin, do którego niezadowoleni z kampanii transferowej kibice Milanu mogli zwracać karnety na mecze ligowe. Oficjalna strona rossonerich poinformowała, że z opcji tej skorzystały zaledwie 72 osoby." autor: TomekW (09-08-2012)
A zatem ani wiele osób, ani sprawa nie dotyczy karnetów na LM...
Mucha - 02-11-2012, 01:40
| emigrant napisał/a: | | Jest jeszcze koleżka z Rotterdam`u, może też chciałby jechać. |
Oczywiscie że będzie jechał, nawet w dwie osoby, żona by mi nie odpusciła ;)
sawczen - 02-11-2012, 15:14
No to istnieje duże prawdopodobieństwo, że będziecie mogli sobie kupić sam bilet na mecz, bo z tego co słyszałem cena biletu będzie chora i wątpię, że w tym przypadku MCP zorganizuje oficjalny wyjazd.. tak jak to było w przypadku planowanego wypadu do Amsterdamu... ale nie jest to żadne oficjalne info.. aczkolwiek na dniach takowe powinno się pojawić, bo mamy już 2 listopada, więc mecz za niecałe 3 tygodnie.
Pepe - 02-11-2012, 19:06
Sawczen - chora - tzn?
sawczen - 02-11-2012, 19:36
od jednego z członków MCP zamieszkałego na wyspach dostałem informację, że będzie to 72euro dla kibiców gości (kminiliśmy sobie wyjazd z Londynu, ale już nie kminimy), podobno Anderlecht podał taką cenę, ponadto podobno dopiero po 5 listopada mają się pojawić bilety w dystrybucji, ale nie wiem gdzie, co i jak, skąd te informacje itp., bo nawet nie szukałem, dlatego piszę, że jest to niepotwierdzone info i poczekamy na decyzję zarządu w tej sprawie.
Ale uważam, że 72 euro to cena blokująca wyjazd oficjalny z Polski :) Będzie pewnie tak jak na Ajax - kto chciał, to sobie kupił ;) albo tak jak w przypadku wyjazdów organizowanych na Wyspy, z transportem na własną rękę. Ale tak jak mówię, spokojnie, ja sobie mogę tylko gdybać, dopóki Sonar nie wyrzuci oficjalnej informacji, nie traktujcie moich informacji w sposób 'ku.. znowu ciekawy wyjazd nie dojdzie do skutku' :)
sawczen - 02-11-2012, 21:57
a nie mówiłem... http://www.milanclubpolon...?id=00&news=290
emigrant - 03-11-2012, 00:16
czyli jak dojazd we własnym zakresie ()mieszkam w Holandii) to cena biletu wynosi 72 eur ??
Mucha - jedziesz?
sawczen - 03-11-2012, 00:56
pod linkiem, który wkleiłem masz wszelkie informacje na ten temat...
gigi - 04-11-2012, 18:01
"emigrant"]czyli jak dojazd we własnym zakresie ()mieszkam w Holandii) to cena biletu wynosi 72 eur ??
chcąc siedzieć na sektorze gości musisz zapłacić 72 euro za bilet niezależnie od tego gdzie mieszkasz
Mucha - 04-11-2012, 20:10
| emigrant napisał/a: |
Mucha - jedziesz? |
Czekam jeszcze na informację od kumpla z Belgii. Planuję kupić bilet na sektory "neutralne" nie mam zamiaru nabijać kasy popieprzonym belgom..... Zamiast tego 72 euro w moim przypadku razy dwa), wole jechać w grudniu na Milan- Zenit... Jeszcze wrócę z paroma euro w kieszeni ;)
Jedziesz na Malagę we wtorek? My lecimy z Eindhoven we wtorek rano.
emigrant - 04-11-2012, 20:48
@Mucha
daj znać po ile te bilety na neutralne , bo 72e to trochę za dużo....
mam jż bilet na samolot na grudzień na Zenit. Co do Malagi to odpada, jestem narazie do dyspozycji UWV.
Mucha - 07-11-2012, 19:16
Z biletami na sektory neutralne lipa. Bukuję teraz lotnicze na Milan- Zenit. Z jakiego miasta lecisz?
emigrant - 07-11-2012, 19:27
@Mucha,
Duesseldorf Weeze. W dwie strony zapłaciłem chyba 36e.
Mucha - 07-11-2012, 20:02
Ja lecę z Eindhoven, w dwie strony około 40 euro. Zgadamy sie jeszcze przed wyjazdem, co do szczegółów, to się gdzies tam spikniemy.
emigrant - 07-11-2012, 20:11
oczywiście
emigrant - 11-11-2012, 18:49
@Mucha,
na wiosnę planuję wylot do Londynu, zwiedzanie wszatskich stadionów. jesteś zainteresowany?
sawczen - 12-11-2012, 00:41
to w Londynie jest co zwiedzać jeśli chodzi o stadiony? :) może Stamford Bridge i Emirates, to i owszem.. no i ewentualnie Wembley.. ale reszta to popierdółki :) w sumie stadion Fulham też może być ciekawy, przede wszystkim jego umiejscowienie, trybunę prostą od Tamizy dzieli tylko wąski deptak..
emigrant - 12-11-2012, 00:52
warto dla samego Upton park
tak samo jak San Siro.
Ps. gdzie na miejscu odbiorę bilety na mecz z Zenitem ?
sawczen - 12-11-2012, 11:48
o to musisz zapytać pewnie odpowiednich osób, najlepiej Sonara na PW :)
Mucha - 14-11-2012, 02:24
| emigrant napisał/a: | @Mucha,
na wiosnę planuję wylot do Londynu, zwiedzanie wszatskich stadionów. jesteś zainteresowany? |
Angielska liga srednio mnie rajcuje ;) Byłem w Newcastle i Sunderlandzie i starczy.
| emigrant napisał/a: |
Ps. gdzie na miejscu odbiorę bilety na mecz z Zenitem ? |
Jak napisał Sawczen, daj znać Sonarowi na PW, bądź na maila kontakt@milanclubpolonia.pl , że będziesz na meczu, i dostaniesz szczegóły dotyczące odbioru karnetu. Jak pisałem wczesniej, zgadamy się gdzies po drodze.
kapiMCP - 16-11-2012, 01:09
| sawczen napisał/a: | | to w Londynie jest co zwiedzać jeśli chodzi o stadiony? :) może Stamford Bridge i Emirates, to i owszem.. no i ewentualnie Wembley.. ale reszta to popierdółki :) w sumie stadion Fulham też może być ciekaw |
Aha, czyli nie ma stadionów do zwiedzenia... oprócz jedynie czterech? Sawczen, ogarnij się.
Jonathan - 16-11-2012, 10:49
Ogarnij sie kapi, sawczen jest juz prawie anglikiem, takie stadiony nie robia na nim wrazenia...
emigrant - 14-12-2012, 21:40
@Mucha
20/12 losowanie par ligi mistrzów. Prawdopodobni rywale Milanu: Schalke, Dortmund, PSG, Bayern lub Barcelona
jechałbyś na schalke, dortmund albo paryż (ode mnie to tylko 460km, a od ciebie jeszcze bliżej) ?
Mucha - 15-12-2012, 01:19
Oczywiscie!! W planach mam zaliczyć oba mecze.
Mucha - 20-12-2012, 19:06
Planuję wyjazd do Barcelony. Na dzień dzisiejszy, Ryanair leci z Eindhoven do Barceolny (Girona) we wtorek, powrót w srodę z samego rana. Bilety na chwilę obecną kosztują 50 euro od osoby. Zainteresowany? Ciekawe tylko, jakie szanse będą na dostanie biletu na sektor wyjazdowy. Z kataluńczykami nie mam zamiaru siedzieć ;)
emigrant - 06-01-2013, 14:57
ja również nienawidze katalońskich psów.
dostałem mail od MCP, że jest wyjazd autokarem z macierzy na ss w cenie 520 pln. ciekawe ile kosztuje sam bilet dla kogos jak my, komu nie po drodze z ojczyzny
Jonathan - 07-01-2013, 21:01
| emigrant napisał/a: | | dostałem mail od MCP, że jest wyjazd autokarem z macierzy na ss w cenie 520 pln. ciekawe ile kosztuje sam bilet dla kogos jak my, komu nie po drodze z ojczyzny |
Zaskocze Cie... dokładnie 520zł. Było juz to pisane wielokrotnie...
bajer - 11-01-2013, 19:32
Chyba, że dostalibyśmy biletów więcej niż miejsc w autokarze, ale mniej niż byłby sens wynajęcia dwóch autokarów (wątpię w taką ilość chętnych nawet). Może wtedy udałoby Ci się wynegocjować coś, możesz się łudzić. Ale zaliczka jest równa dla wszystkich.
Kiepura - 13-01-2013, 01:36
ląduj, bajer, , ląduj...
|
|